Lediga jobb

Grupp- och konferensbokningskoordinator

Avisita är bokningskonsulter inom grupp- och konferensbokning. Vi erbjuder bokningstjänster med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration för våra uppdragsgivare. Våra kunder är företag och koncerner i Sverige och Norden där vi arrangerar, projektleder och administrerar logi-, mötes- och eventuppdrag. Vi söker nu två gruppbokningsspecialister till vårt bokningsteam.

Vi söker Dig som…

  • Är en utåtriktad och säljdriven person och drivs av att skapa lönsamma affärer
  • Har minst tre års erfarenhet av grupp- och konferensbokning från bokningsbolag, resebyrå, företag, hotell- eller konferensanläggning
  • Är skicklig på att planera och organisera ditt arbete och är en god kommunikatör i tal och skrift, både på svenska och engelska
  • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet, specifikt Excel, och älskar att mäta dina framgångar i siffror

Tjänsten

Arbetet innefattar allt från försäljning mot befintliga kunder och offertskrivning till detaljplanering och fakturering. I rollen som koordinator arbetar du konsultativt mot våra uppdragsgivare. Du ingår i ett bokningsteam där var och en ansvarar för ett antal kunder. Du har ett helhetsansvar för dina bokningar för att säkerställa att vi tillgodoser kundens behov.

Då bokningsverksamheten varierar mycket efter säsong, är det tidvis hög arbetsbelastning, vilket kräver att du driver och strukturerar ditt arbete noggrant samt är stresstålig. Under lågsäsong assisterar du säljavdelningen aktivt med implementering av nya kunder, utveckling och uppföljning av befintliga kunder samt besöker anläggningar. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en fartfylld och kreativ arbetsmiljö i nya, trivsamma lokaler i Kållered, strax söder om Göteborg. Välkommen till #avisitagänget – goa kollegor, en stor portion humor och intressanta arbetsuppgifter i ett företag som växer.

Ansökan

Tjänsten är på 100 %, främst kontorstid, men visst arbete helg och kvällstid förekommer under högsäsong.

Fast månadslön. Tillträde augusti 2019 eller efter överenskommelse. Resor i tjänsten ingår.

Sänd din ansökan med personligt brev och referenser till Anna Wadell, e-post anna.wadell@avisita.com. Märk ansökan ”Gruppbokning 2019”. Sista ansökningsdag är 2019-08-31.

Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningstiden. Kontakt från rekryteringsföretag och liknande undanbedes.

Praktikplats / LIA

Avisita växer och vi får ständigt in intressanta och utmanande bokningsuppdrag! Vi erbjuder därför praktikplats till dig som idag går en utbildning inom vår bransch, gärna med inriktning mot möten & event och bokning och som vill utvecklas inom dessa områden. Vi är även intresserade av dig som studerar marknadsföring och kommunikation och som vill vara med och utforma vår framtida digitala marknadsnärvaro.

Om oss

Avisita är specialister på komplexa bokningsuppdrag med stora volymer. Vi erbjuder bokningstjänster med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration för våra uppdragsgivare. Våra kunder är företag och organisationer i Sverige och Norden där vi arrangerar, projektleder och administrerar logi-, mötes- och eventuppdrag.

Vi erbjuder följande möjligheter som praktik:

Projektkoordinator/bokningskoordinator

Du ingår i ett bokningsteam och/eller projektteam, där du tillsammans med projektledaren och övriga i teamet driver projektet framåt enligt uppsatt projektplan och budget. Du är delaktig i det dagliga arbetet i att driva projektet, vilket kan handla om allt från löpande bokning (logi och konferens) likväl som marknads- och försäljningsaktiviteter inom projektet.

Marknadskommunikatör

Du som studerar eller är intresserad av marknadsföring, kommunikation och sociala medier blir delaktig i hur vi stärker Avisitas digitala närvaro framåt. Arbetet innefattar arbete med marknads- och kommunikationsplan och strategi likväl som produktion av material och texter och kommunikation i sociala medier.

Den vi söker

Du är en utåtriktad och nyfiken person, med stort engagemang och brinnande intresse för att lära dig mer! Har du rätt driv och inställning, kommer du få helt egna uppdrag att ansvara för, vilket ger dig värdefull erfarenhet inför framtiden samt möjlighet att omsätta teori från utbildningen i praktiken.

Vi erbjuder dig en trevlig och kreativ arbetsmiljö i nya, trivsamma lokaler, med goa kollegor, en stor portion humor och intressanta arbetsuppgifter i ett företag som växer. Vårt mål är att du ska fortsätta jobba hos oss även efter din praktik.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till Karolina Flink på karolina.flink@avisita.com.

π